Korisnicko ime::  Lozinka::
Ostanite prikljuceni
Activni clanovi 605 | Aktivni korisnici
Vi niste prikljuceni
25 Novembar 2020 :: Registrujte se | Poruke | Novosti | Arhive | Vicevi | Linkovi | Forum | Download | Komentari za sait | Pocetna stranica | Za one koji lose vide

Harmony

Crkva Isakovo
Vlaski radio
Domain-Check
 
Teme
Jezik
Traziti
 
Brzi link

Mali oglasi
Chat (0)
Download
Kalendar
Pitanja o saitu
Komentari za sajt
Forum
Galerija
Linkovi
Pronaci moj password
Poruke
Novosti
Arhive
Vicevi
Profil
Traziti
Karta saita
Web Log
Vase informacije

Clanovi na vezi
Videti statistike

Statistike
Da li vam se dopada novi vlaski radio?
Da.
Ne.
Koji radio?
Sadasnji rezultat
Prethodno glasanje
Linkovi
Jamba
friendscout24

Slucajno predlozeno
Link:
sloznabraca top 100
Advert:
Poljoprivredne masine
Galerija:
Kuljindrec
Member:
doka

 
Pitanja o saitu

O saitu

Sajt je dobronamerno i profesionalno uradjen za selo Isakovo. Sait je dinamican i radi na bazi podataka bez ogranicenja na kolicinu informacija i sadrzaja. Takodje je i forward isakovo.net aktivno na ovom saitu. Cilj saita je da poveze Isakovcane rasute po inostranstvu sa zbivanjima u rodnom kraju. Sve sto sait moze da sadrzi treba upravo da pisu isakovcani.

Uputstva za koriscenje isakovo.com-a.

Sait je podeljen u vise rubrika

 • Novosti. Namenjen da svaki registrovan clan (pa i ti) unese novosti koje je pouzdano cuo i podeli sa ostalima (ko se ozenio ili udao ko se rodio i slicno tome).
 • Mali oglasi. Svaki registrovani korisnik moze da ostavi ovde svoj oglas. Ako je potrebna nova rubrika dovoljno je da mi posalje mail…
 • Kalendar. U kalendaru moze svaki registrovani clan da unese znacajne dogadjaje u selu.
 • Poruke, Forum i Chat. Isakovcani mogu ovde da razgovaraju o sveu i svacemu bez cenzure.
 • Galerija. U njoj cemo prikazivati fotografije sela koje mi vi budete slali.
 • Download. Svi sadrzaji koje imamo na stranici a spadaju u sadrzaje zasticene autorskim pravima izvodjaca ili su na bilo koji nacin zakonski zasticeni, na primer mp3 muzika, stavljena je na nas sajt samo iz promotivnih razloga svako ko skine ove sadrzaje sa nase stranice duzan je da iste obrise sa HD-a u roku od 24 sata. Ova muzika je samo iz promotivnih razloga na stranici tako da posle preslusane muzike koju ste skinuli u slucaju da vam se svidja kupite orginalni CD.
 • Linkovi. U ovoj rubrici mozemo da upisujemo linkove po grupama. Ako zelite jos neku grupu dovoljno je da mi posaljete mail.


AGREEMENT BETWEEN USER AND isakovo.com

isakovo.com veb sajt uskladuje razlicite veb stranice kojima rukovodi isakovo.com.

isakovo.com veb sajt Vam se nudi uz prihvatanje uslova bez izmena u terminima, uslovima, i napomenama sadržanim u njemu.Korišcenje isakovo.com veb sajta podrazumeva Vaš pristanak na sve ove termine, uslove i napomene.

MODIFICATION OF THESE TERMS OF USE

isakovo.com zadržava pravo da menja termine, uslove i napomene pod kojima se isakovo.com veb sajt nudi, ukljucujuci ali ne ogranicavajuci odgovornosti vezane za korišcenje isakovo.com veb sajta.

LINKS TO THIRD PARTY SITES

isakovo.com veb sajt može da sadrži linkove do drugih veb sajtova ("Linked Sites"). Linkovani sajtovi nisu pod kontrolom isakovo.com i isakovo.com nije odgovoran za sadržaj nijednog ovakvog linkovanog sajta, ukljucujuci, bez ogranicenja, sve linkove koje sadrži linkovani sajt ili sve izmene i unošenja novih verzija linkovanih sajtova. isakovo.com nije odgovoran za webcasting niti bilo koji drugi oblik prenosa primljenog sa bilo kog drugog linkovanog sajta. isakovo.com obezbeduje ove linkove samo kao pogodnost i pristup bilo kom linku ne podrazumeva odobrenje od isakovo.com sajta ili nekog udruživanja sa njihovim operaterima.

NO UNLAWFUL OR PROHIBITED USE

Kao uslov za Vaše korišcenje isakovo.com veb sajta, Vi garantujete isakovo.com da necete koristiti isakovo.com veb sajt u bilo koje svrhe koje su protivzakonite ili zabranjene ovim terminima, uslovima i napomenama. Vi ne smete koristiti isakovo.com veb sajt na bilo koji nacin koji može da ošteti, onesposobi, preoptereti ili pogorša isakovo.com veb sajt ili da dode u sukob sa bilo kojim delom korišcenja i uživanja u isakovo.com veb sajtu. Vi ne smete prisvojiti niti pokušati da prisvojite bilo kakav materijal ili informaciju koja nije ciljano ucinjena dostupnom od strane isakovo.com veb sajta.

USE OF COMMUNICATION SERVICES

isakovo.com veb sajt treba da sadrži dnevni bilten sadržaja, cet zone, news groups, forume, zajednice, licne veb stranice, kalendare i/ili druge poruke ili komunikacijske mogucnosti napravljene da Vam omoguce da komunicirate sa širom publikom ili sa grupom (kolektivno, "Communication Services"), Vi pristajete da koristite Komunikacijske servise samo za postavljanje, slanje i primanje poruka i materijala koji su prikladni i odnose se na posebne Komunikacijske servise. Na primer, i ne kao ogranicenje, Vi pristajete da kada koristite Komunikacijske servise, necete:

 • klevetati, iskorišcavati, uznemiravati, pretiti ili na drugi nacin ugrožavati legalna prava (kao što su pravo na privatnost i javnost) drugih.

 • objavljivati, postavljati, dodavati, distribuirati ili širiti bilo kakvu neprikladnu, vulgarnu, klevetnicku, provokativnu, prostacku, nepristojnu ili nezakonitu temu, ime, materijal ili informaciju.

 • Dodavati fajlove koji sadrže softver ili drugi materijal zašticen zakonom o intelektualnoj svojini (ili pravima o privatnosti i javnosti) osim ako posedujete ili kontrolišete prava na to ili posedujete sva potrebna odobrenja.

 • Dodavati fajlove koji sadrže viruse, inficirane fajlove ili bilo koji drugi slican softver ili program koji može da uništi rad drugog kompjutera.

 • Oglašavati ili nuditi na prodaju ili kupovinu bilo kakva dobra ili usluge u bilo kakve poslovne svrhe, osim ako Komunikacijski servis specijalno dopušta takve poruke.

 • Sprovoditi ili prosledivati istraživanja, takmicenja, piramidalne šeme ili lancana pisma.

 • Skidati bilo koji fajl postavljen od strane drugog korisnika Komunikacijskog servisa za koji Vi znate, ili bi trebalo da znate, ne može biti legalno distribuiran na ovaj nacin.

 • Falsifikovati ili brisati bilo koje author attributions, legalne ili druge napomene porekla ili marku porekla ili izvor softvera ili drugi materijal sadržan u fajlu koji skidate.

 • Ogranicavati ili ometati bilo kog drugog korisnika u upotrebi i uživanju u Komunikacijskom s servisu.

 • Kršiti bilo koji kod upravljanja ili druge odrednice koje se mogu primeniti na odredeni Komunikacijski servis.

 • Prikupljati informacije o drugima, ukljucujuci e-mail adrese, bez njihovog dopuštenja.

 • Kršiti bilo koji zakon ili regulativu u primeni.

isakovo.com nema obavezu da nadgleda Komunikacijske servise. Medutim, isakovo.com zadržava pravo da ispituje materijale poslate Komunikacijskom servisu i da uklanja neke materijale uz iskljucivu diskreciju. isakovo.com zadržava pravo da prekine Vaš pristup nekom ili svim Komunikacijskim servisima u bilo koje vreme iz bilo kog razloga bez obaveštavanja.

isakovo.com zadržava pravo u bilo koje vreme da otkrije neke informacije ukoliko su neophodne da se zadovolji bilo koji zakon u primeni, regulativa, legalni proces ili zahtev vlade, ili da ureduje, odbacuje ili uklanja neke informacije ili materijale, u celini ili u delovima, uz iskljucivu diskreciju isakovo.com.

Uvek budite oprezni kada iznosite neke licne podatke za identifikaciju o sebi ili svojoj deci u bilo kom Komunikacijskom servisu. isakovo.com ne odobrava niti kontroliše sadržaj, poruke ili informacije pronadene u bilo kom Komunikacijskom servisu i, zato, isakovo.com nema nikakvu odgovornost u vezi sa Komunikacijskim servisima niti radnjama koje proisticu iz Vašeg ucešca u bilo kom Komunikacijskom servisu. Menadžeri i domacini nisu ovlašceni portparoli isakovo.com i njihovi stavovi se nužno ne poklapaju sa stavovima isakovo.com.

Materijali pridodati Komunikacijskom servisu mogu da budu predmet ogranicenja postavljanja upotrebe, reprodukcije i/ili širenja. Vi ste odgovorni za poštovanje ovih ogranicenja ukoliko skidate materijale.

Vlasnici i administratori sajta ne snose nijednu odgovornos na unosenom sadrzaju sajta.

MATERIALS PROVIDED TO isakovo.com OR POSTED AT ANY isakovo.com WEB SITE

isakovo.com nema vlasništvo nad materijalima kojima Vi snabdevate isakovo.com (ukljucujuci povratne informacije ili sugestije) ili postavljate, dodajete, umecete ili koje prilažete bilo kom isakovo.com veb sajtu ili njegovim pripojenim servisima (kolektivna "Prijava"). Ipak, postavljanjem, dodavanjem, umetanjem obezbedujete ili dajete odobrenje isakovo.com, njegovim pridruženim kompanijama i neophodnim podizvodacima da koriste Vaš pristanak u vezi sa operacijama njihovog internet poslovanja ukljucujuci, bez ogranicenja, prava na: kopiranje, distribuiranje, prenošenje, javno oglašavanje, javno izvodenje, reprodukovanje, uredivanje, prevodenje i menjanje; i da objavljuje Vaše ime u vezi sa Vašom prijavom.

Nikakva naknada nece biti isplacena zato što se koristi Vaša prijava. isakovo.com nije u obavezi da objavi ili iskoristi bilo koju od Vaših prijava kojima ste ih snabdeli i mogu ukloniti bilo koju prijavu u bilo koje vreme uz potpunu diskreciju isakovo.com.

Postavljanjem, dodavanjem, umetanjem, obezbedujete ili prilažete svoju prijavu Vi garantujete i prikazujete da posedujete, ili obrnuto, kontrolu nad svim pravima u vezi sa prijavom kao što je to opisano u ovom delu ukljucujuci, bez ogranicenja, sva prava neophodna da Vam se obezbedi postavljanje, dodavanje, umetanje ili prijavljivanje.

LIABILITY DISCLAIMER

INFORMACIJE, SOFTVER, PROIZVODI I USLUGE UKLJUCENI ILI DOSTUPNI PREKO isakovo.com VEB SAJTA MOGU SADRŽATI NEPRAVILNOSTI ILI ŠTAMPARSKE GREŠKE. IZMENE INFORMACIJA SE PERIODICNO DODAJU . isakovo.com I/ILI NJEGOVI SNABDEVACI MOGU DA POBOLJŠAVAJU I/ILI MENJAJU isakovo.com VEB SAJTA U BILO KOJE VREME. OBAVEŠTENJA DOBIJENA PREKO isakovo.com VEB SAJTA NE TREBA DA BUDU OSNOVA ZA LICNE, MEDICINSKE, ZAKONSKE ILI FINANSIJSKE ODLUKE I VI TREBA DA KONSULTUJETE ODGOVARAJUCE PROFESIONALCE ZA KONKRETNU POMOC U VAŠOJ SITUACIJI.

isakovo.com I/ILI NJEGOVI SNABDEVACI NE ODGOVARAJU ZA PRIMERENOST, POUZDANOST, DOSTUPNOST, PRAVOVREMENOST I PRECIZNOST INFORMACIJA, SOFTVERA, PROIZVODA, USLUGA I SRODNIH GRAFICKIH SADRŽAJA NA isakovo.com VEB SAJTA S BILO KOJIM CILJEM. U MAKSIMALNOM STEPENU DOZVOLJENOM OD STRANE ODGOVARAJUCEG ZAKONA, SVE OVE INFORMACIJE, SOFTVER, PROIZVODI, USLUGE I SRODNI GRAFICKI SADRŽAJI SU OBEZBEÐENI "KAO" BEZ GARANCIJE ILI USLOVA BILO KOJE VRSTE. isakovo.com I/ILI NJEGOVI SNABDEVACI ODRICU SE SVIH GARANCIJA I USLOVA S OBZIROM NA OVE INFORMACIJE, SOFTVER, PROIZVODE, USLUGE I SRODNE GRAFICKE SADRŽAJE, UKLJUCUJUCI I SVE GARANCIJE KOJE PROIZLAZE ILI USLOVE PRODAJE, POGODNOSTI ZA ODREÐENE USLOVE, PRAVA SVOJINE I NEPOVREDIVOSTI.

UZ MAKSIMALNU ŠIRINU DOZVOLJENU OD STRANE ODGOVARAJUCEG ZAKONA, U BILO KOJOJ PRILICI isakovo.com I/ILI NJEGOVI SNABDEVACI SU ODGOVORNI ZA SVE DIREKTNE, INDIREKTNE, KAZNENE, SLUCAJNE, SPECIJALNE, POSLEDICNE ŠTETE ILI BILO KOJE ŠTETE UKLJUCUJUCI, BEZ OGRANICENJA, ŠTETE ZA GUBITAK KORIŠCENJA, PODATAKA ILI PROFITA, NASTALE ILI NA BILO KOJI NACIN POVEZANE SA KORIŠCENJEM ILI OSOBINAMA isakovo.com VEB SAJTA, ZBOG ZASTOJA ILI NEMOGUCNOSTI KORIŠCENJA isakovo.com VEB SAJTA ILI SRODNIH SERVISA, SNABDEVANJA ILI PROPUSTA U OBEZBEÐIVANJU USLUGA, ILI ZA BILO KOJU INFORMACIJU, SOFTVER, PROIZVODE, USLUGE I SRODNE GRAFICKE SADRŽAJE DOBIJENE PREKOisakovo.com VEB SAJTA ILI NA NEKI DRUGI NACIN NASTALE KORIŠCENJEMisakovo.com VEB SAJTA, BILO DA LI SE ZASNIVAJU NA UGOVORU, KRIVICNOM DELU, NEMARNOSTI, ODREÐENOJ ODGOVORNOSTI ILI BILO CEMU DRUGOM, CAK I AKO isakovo.com ILI BILO KOM OD NJEGOVIH SNABDEVACA BILO UKAZANO NA MOGUCNOST ŠTETE. ZATO ŠTO NEKE DRŽAVE/INSTANCE NE DOPUŠTAJU ISKLJUCENJE ILI OGRANICENJE ODGOVORNOSTI ZA POSLEDICNE ILI SLUCAJNE ŠTETE, OVA POMENUTA OGRANICENJA MOŽDA SE NE MOGU PRIMENITI NA VAS. UKOLIKO STE NEZADOVOLJNI BILO KOJIM DELOM isakovo.com VEB SAJTA ILI BILO KOJIM OD OVIH USLOVA KORIŠCENJA, VAŠE ISKLJUCIVO PRAVO JE DA PREKINETE KORIŠCENJEisakovo.com VEB SAJTA.

SERVICE CONTACT : info@isakovo.com

TERMINATION/ACCESS RESTRICTION

isakovo.com zadržava pravo, uz iskljucivu diskreciju, da obustavi Vaš pristupisakovo.com veb sajtu i srodnim uslugama ili delovima u bilo koje vreme, bez obaveštavanja. UOPŠTENO U maksimalnoj meri dozvoljenoj zakonom, ovaj sporazum je kontrolisan zakonima Države Vašington, U.S.A. i Vi pristajete na nadležnost Suda u King Kauntiju, Vašington, U.S.A. u svim sukobima proisteklim ili povezanim sa korišcenjemisakovo.com veb sajta. Korišcenje isakovo.com veb sajta je neovlašceno u bilo kojoj instanci koja ne sprovodi sve odredbe ovih termina i uslova, ukljucujuci bez ogranicenja ovaj paragraf. Vi pristajete da nema zajednickih ulaganja, partnerstava, zaposlenja izmedu Vas i isakovo.com kao rezultata ovog sporazuma ili korišcenjaisakovo.com veb sajta. isakovo.com realizacija ovog dogovora je predmet postojecih zakona i legalnih procesa i ništa od sadržaja ovog sporazuma nije u suprotnosti sa pravima isakovo.com da se povinuje Vladinim, sudskim i zakonskim primenama ili zahtevima u vezi sa Vašim korišcenjem isakovo.com veb sajta ili informacijama obezbedenim ili prikupljenim od strane isakovo.com s obzirom na takvu upotrebu. Ukoliko se ustanovi da je bilo koji deo nevažeci ili neprimenljiv shodno zakonima u primeni ukljucujuci, ali ne ogranicavajuci, garantne izjave i ogranicenja odgovornosti koji su pomenuti, bice smatrano da nevažeca ili neprimenljiva odredba može biti zamenjena važecom, primenljivom odredbom koja najbliže odgovara svrsi postojece odredbe a ostatak sporazuma ce uslediti kao posledica. Ukoliko nije ovde napomenuto, ovaj sporazum podrazumeva apsolutni dogovor izmedu korisnika i isakovo.com u skladu sa isakovo.com veb sajtom i on zamenjuje sve nekadašnje ili sadašnje razmene i ponude, bilo da su u elektronskom, usmenom ili pisanom obliku, izmedu korisnika i isakovo.com u skladu sa isakovo.com veb sajtom. Štampana verzija ovog sporazuma i bilo kog obaveštenja u elektronskom obliku bice dostupna u sudskim ili administrativnim procedurama koje se zasnivaju ili odnose na ovaj sporazum u istoj meri i pod istim uslovima kao i druga poslovna dokumenta i podaci koji se izvorno cuvaju u štampanom obliku. Zahteva se da svi delovi ovog sporazuma i ostala srodna dokumenta budu na engleskom jeziku.

COPYRIGHT AND TRADEMARK NOTICES:

Svi sadržaji isakovo.com veb sajta su: Copyright 2003 by isakovo.com i/ili njegovi snabdevaci. Sva prava zadržana.

TRADEMARKS

Nazivi stvarnih kompanija i proizvoda navedenih ovde mogu biti zaštitni znak njihovih sopstvenih vlasnika.

Na primer kompanije, organizacije, proizvodi, ljudi i dogadaji prikazani ovde su izmišljeni. Nijedna asocijacija na bilo koju stvarnu kompaniju, organizaciju, proizvod, licnost ili dogadaj nije i ne bi trebalo da bude namerna.

Sva prava iskazana ovde su zadržana.

NOTICES AND PROCEDURE FOR MAKING CLAIMS OF COPYRIGHT INFRINGEMENT

Saglasno Clanu 17, United States Code, Section 512(c)(2), sva izveštaji o povredi autorskih prava po zakonu o autorskim pravima Sjedinjenih Država treba da bude poslati agentu provajdera ovih usluga. SVA OBAVEŠTENJA KOJA SE NE ODNOSE NA SLEDECU PROCEDURU BICE PRIHVATANA BEZ ODGOVORA. Pogledaj napomenu i proceduru za podnošenje tužbe za povredu autorskih prava.

 

 

 Poslati ovu stranicu

Primerak za stampanje

Powered by isakovo.com