23. oktobar 2018 Upis (registracija)  Prijava 
Novosti dana
isakovo.com

Oblačno ali suvo i malo toplije vreme
U većem delu Srbije danas će biti malo do umereno oblačno, suvo i malo toplije, najavio je Republički hidrometeorološki zavod. Vetar će biti slab do umeren, uglavnom zapadni. Jutarnja temperatura biće od pet do devet, a najviša dnevna od 15 do 20 stepeni.

Karavan migranata ide ka SAD, uprkos Trampovim pretnjama
Hiljade migranata iz Hondurasa prešle su granicu sa Meksikom, na putu ka SAD i ovaj karavan kreće se ka američkoj granici . Karavan ide uprkos upozorenju meksičkih vlasti da će deportovati one koji nemaju odgovarajuća dokumenta i pretnji predsednika SAD Donalda Trampa da će poslati vojsku da zatvori granicu sa Meksikom i obustaviti pomoć pojedinim centralnoameričkim državama.

Izrael pustio iz pritvora dvojicu palestinskih zvaničnika
Izrael je pustio iz pritvora dvojicu palestinskih zvaničnika koji su privedeni tokom vikenda, saopštila je policija ne iznoseći detalje. Reč je o Adnanu Gejtu, koji obavlja uglavnom ceremonijalnu funkciju guvernera Jerusalima koga su imenovali Palestinci, i Džihadu Al-Fakehu, šefu palestinske obaveštajne službe u tom gradu.

"Prijem Kosova u Interpol – katastrofa za ceo svet"
Ministar Nebojša Stefanović kaže da svaka priča o zahtevu za prijem tzv. Kosova u Interpol predstavlja politizaciju ove profesionalne policijske organizacije. Eventualni prijem predstavljao bi grubo kršenje međunarodnog prava i Rezolucije 1244 Saveta bezbednosti UN, rekao je Stefanović za Kurir.

Novosti: Mihajlović i Joksimović najbliže gubitku funkcija
Pojedini ministri iz SNS biće zamenjeni tokom rekonstrukcije Vlade Srbije do koje će najverovatnije doći u martu, pišu "Večernje novosti" u izdanju od utorka. List navodi da bi oni lako mogli da ostanu i bez visokih stranačkih funkcija kada naredne godine budu održani izbori unutar SNS-a.

Na današnji dan, 23. oktobar
42. p.n.e. - Samoubistvo je izvršio Marko Junije Brut (Marcus Iunius Brutus), jedan od vođa zavere u kojoj je 44. ubijen Julije Cezar. Brut se ubio posle poraza koji su republikanskoj vojsci u bici kod Filipa nanele snage Marka Antonija i Oktavijana.
 Ispis   
Anketa
Da li zelite da ucestvujete u sakupljanju skolskih i starih fotografija isakvcana.


Pošalji glas  Prikaži rezultat
 Ispis   
Isakvčani
Jedino oni su bili uz nas kada nam je bilo najteze
 Ispis   
Partneri
 Ispis   
Foto album
DSCI0049.jpg
 Ispis   
Korisnici na mrezi
Članstvo Članstvo:
Poslednji novi korisnik Poslednji: EliseSedillo
Novi korisnici danas Novi korisnici danas: 0
Novi korisnici juče Novi korisnici juče: 0
Broj korisnika Ukupno: 409

Članova na mreži Članova na mreži:
Posetioci Posetioci: 1
Članovi Članovi: 0
Ukupno Ukupno: 1

Mrežno Mrežno:
 Ispis   
Novosti sela  |  Foto album  |  Foto Isakvčana  |  Informacije  |  Linkovi  |  Stara vezija  |  Vicevi dana  |  Vasa pitanja  |  Pomoć  |  Folklor
Copyright 2007 by isakovo.com   |  Izjava o privatnosti  |   Uslovi upotrebe
Concepted by Isakovo.com